Προσφορές προϊόντων για Μεμβράνες Κτιρίων - Κατοικιών - Καταστημάτων

«Αναπτύσσεται τα τελευταία 10 χρόνια… και είναι το πρώτο στο είδος της σε όλο τον κόσμο»
…κατεβάστε το ολοκληρωμένο τεχνικό φυλλάδιο

Σειρά Generation II: 2η Γενιά

IQue 53GII

Το πιο τεχνολογικά εξελιγμένο προϊόν της IQue, 53GII, αντιπροσωπεύει την επόμενη γενιά μεμβρανών και είναι η πρώτη στον κόσμο 10 κονιορτοποιημένων στρωμάτων μεμβρανών ανεπτυγμένων από τον αναγνωρισμένο αείμνηστο Δρ. Τζην Γούνταρντ, από τη Σίλικον Βάλεϋ. Η πρώτη γενιά των V-KOOL μεμβρανών είναι ήδη κατασκευασμένη με ένα σύμπλεγμα 7 στρωμάτων από θρυμματισμένες συστοιχίες. Όσον αφορά το 53GII, έχει αναπτυχθεί για περισσότερο από 10 χρόνια εκτεταμένης έρευνας και ανάπτυξης και είναι το πρώτο στο είδος του στον κόσμο. Αυτό το τεχνολογικό αριστούργημα αποβάλλει περισσότερο από 96% της υπέρυθρης ακτινοβολίας, ενώ επιτρέπει τη μετάδοση έως το 58% του ημερήσιου φωτός, επιτυγχάνοντας έναν συντελεστή εισροής ηλιακής Ενέργειας της τάξης του 0,39. Είναι η μόνη διαυγής μεμβράνη στην αγορά με χαρακτηριστικά ελέγχου αντηλιάς. Άλλο ένα μοναδικό χαρακτηριστικό αυτού του προϊόντος είναι η χαμηλότερη όσο ποτέ, 7%, ανάκλαση ορατού φωτός – διατηρώντας την αισθητική της φυσικής διαφάνειας του γυαλιού, την οποία προτιμούν σε γενικό βαθμό οι αρχιτέκτονες.

 

Ειδικές Λεπτομέρειες Του Προϊόντος
Ποσοστό Ορατότητας Ορατού Φωτός58,0%
Ποσοστό Ανάκλασης Ορατού Φωτός7,0%
Αποβολή Υπεριώδους Ακτινοβολίας99,0%
Αποβολή Υπέρυθρης Ακτινοβολίας96,0%
Συνολική Αποβολή Ηλιακής Θερμότητας59,0%
Φωτεινή Απόδοση1,23
Συνολική Εισροή Ηλιακής Θερμότητας0,39
Συντελεστής Σκίασης0,45
Εκπομπή Ακτινοβολίας0,56
Συντελεστής U (Btu/H/Ft².F)1,03


 

Σειρά Spectrally Selective: Φασματικά-Επιλεκτικές

IQue 73FG
Αρχικά ανεπτυγμένη για το διαστημικό και στρατιωτικό πρόγραμμα των ΗΠΑ, η 73FG είναι σήμερα προσαρμοσμένη για εμπορική χρήση. Αποβάλλοντας το 94% της υπέρυθρης και 99,5% της υπεριώδους ακτινοβολίας, ενώ επιτρέποντας την εισροή 73% του ορατού φωτός, η 73FG είναι η ιδανική επιλογή για σπίτια και κτίρια που ζητούν το υψηλότερο ποσοστό διαύγειας αλλά το ελάχιστο ποσοστό θερμότητας στο εσωτερικό τους.
Κατασκευές που χρησιμοποιούν υαλοπίνακες για τις αρχιτεκτονικές και αισθητικές τους ιδιότητες, όπως καταστήματα λιανικής πώλησης (βιτρίνες), φαρμακεία, ρετιρέ, οικίες και γραφεία με ανατολικές η δυτικές όψεις, πύργοι ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας και πολλές άλλες δομές, απαιτούν την μέγιστη αποβολή θερμότητας, αλλά ταυτόχρονα και την μέγιστη φωτεινότητα και διαύγεια. Εκεί λοιπόν η 73FG είναι μοναδικά εξοπλισμένη για να καλύψει αυτές τις φαινομενικά αντίθετες ανάγκες για διαφάνεια/φωτεινότητα αλλά κα για maximum αντηλιακή προστασία.

Ειδικές Λεπτομέρειες Του Προϊόντος
Ποσοστό Ορατότητας Ορατού Φωτός73,0%
Ποσοστό Ανάκλασης Ορατού Φωτός8,0%
Αποβολή Υπεριώδους Ακτινοβολίας99,0%
Αποβολή Υπέρυθρης Ακτινοβολίας94,0%
Συνολική Αποβολή Ηλιακής Θερμότητας55,0%
Φωτεινή Απόδοση1,40
Συνολική Εισροή Ηλιακής Θερμότητας0,44
Συντελεστής Σκίασης0,50
Εκπομπή Ακτινοβολίας0,60
Συντελεστής U (Btu/H/Ft².F)0,94

IQue 78FG
Δείχνοντας εκπληκτικά διαυγής, η 78FG είναι μια εκπληκτικά ανεπτυγμένη, φασματικά επιλεκτική επίστρωση με καλές ιδιότητες αποβολής ηλιακής θερμότητας. Παρόλο που η συνολική αποβολή θερμότητας δεν είναι τόσο υψηλή όσο της 73FG, το βασικό πλεονέκτημα της 78FG είναι η υψηλή μετάδοση ορατού/φυσικού φωτός, η οποία μπορεί να είναι το ζητούμενο σε ορισμένες αρχιτεκτονικές εφαρμογές. Οι τυπικές εφαρμογές ποικίλλουν από βιτρίνες καταστημάτων λιανικής πώλησης, εστιατόρια και γκαλερί έως οικιστικό γυαλί με πολύ υψηλές απαιτήσεις μετάδοσης φωτός.

Ειδικές Λεπτομέρειες Του Προϊόντος
Ποσοστό Ορατότητας Ορατού Φωτός78,0%
Ποσοστό Ανάκλασης Ορατού Φωτός9,5%
Αποβολή Υπεριώδους Ακτινοβολίας99,0%
Αποβολή Υπέρυθρης Ακτινοβολίας75,0%
Συνολική Αποβολή Ηλιακής Θερμότητας45,0%
Φωτεινή Απόδοση1,22
Συνολική Εισροή Ηλιακής Θερμότητας0,55
Συντελεστής Σκίασης0,63
Εκπομπή Ακτινοβολίας0,56
Συντελεστής U (Btu/H/Ft².F)0,96

IQue 58FG
Αν ψάχνετε για μια μεμβράνη που ελέγχει την αντηλιά, η 58FG είναι για σας. Σε σύγκριση, η 58FG προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα από της τυπικές παραδοσιακές σειρές μεμβρανών στην αγορά. Προσφέροντας απόρριψη υπέρυθρης ακτινοβολίας στο 76%, η 58FG είναι η ιδανική επιλογή για εκείνους που ψάχνουν για μεμβράνη ελέγχου αντηλιάς αλλά υψηλής απόρριψης υπέρυθρης ακτινοβολίας.

Ειδικές Λεπτομέρειες Του Προϊόντος
Ποσοστό Ορατότητας Ορατού Φωτός61,0%
Ποσοστό Ανάκλασης Ορατού Φωτός9,0%
Αποβολή Υπεριώδους Ακτινοβολίας99,0%
Αποβολή Υπέρυθρης Ακτινοβολίας76,0%
Συνολική Αποβολή Ηλιακής Θερμότητας49,0%
Φωτεινή Απόδοση1,04
Συνολική Εισροή Ηλιακής Θερμότητας0,51
Συντελεστής Σκίασης0,59
Εκπομπή Ακτινοβολίας0,80
Συντελεστής U (Btu/H/Ft².F)1,09

IQue 43FG
Τόσο η 73FG όσο και η 78FG είναι σχεδιασμένες για εφαρμογές όπου οι απαιτήσεις μετάδοσης ορατού φωτός είναι υψηλές. Ωστόσο, για ιδιοκτήτες σπιτιών ή εμπορικών που απαιτούν λιγότερη ορατότητα και μέγιστη ηλιακό έλεγχο, η 43FG είναι η σωστή επιλογή. Με εντυπωσιακή αποβολή υπέρυθρης ακτινοβολίας της τάξης του 98%, παρέχει τις μέγιστες δυνατότητες ελέγχου ηλιακής θερμότητας. Με τη 43FG, η εισροή ηλιακής θερμότητας και τα προβλήματα αντηλιάς από μεγάλες γυάλινες επιφάνειες μπορούν να μειωθούν σημαντικά ως το ελάχιστο.

Ειδικές Λεπτομέρειες Του Προϊόντος
Ποσοστό Ορατότητας Ορατού Φωτός45,0%
Ποσοστό Ανάκλασης Ορατού Φωτός10,0%
Αποβολή Υπεριώδους Ακτινοβολίας99,0%
Αποβολή Υπέρυθρης Ακτινοβολίας98,0%
Συνολική Αποβολή Ηλιακής Θερμότητας65,0%
Φωτεινή Απόδοση1,09
Συνολική Εισροή Ηλιακής Θερμότητας0,36
Συντελεστής Σκίασης0,41
Εκπομπή Ακτινοβολίας0,62
Συντελεστής U (Btu/H/Ft².F)1,11

IQue 33FG
Για μικρότερη ορατότητα φωτός και δυνατότητα ελέγχου ηλιακής θερμότητας, η 33FG είναι η ιδανική επιλογή. Για ιδιοκτήτες σπιτιών ή εμπορικών οι οποίοι αναζητούν ιδιωτικότητα με ανώτερη απόδοση μεμβρανών ηλιακού ελέγχου, η 33FG είναι η απόλυτη επιλογή. Η αποβολή υπέρυθρη ακτινοβολίας φθάνει στο 97%, το οποίο είναι συγκρίσιμο με τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς Φασματικά Επιλεκτικών Μεμβρανών. Με την 33FG, η εισροή ηλιακής θερμότητας και τα προβλήματα αντηλιάς μειώνονται στο ελάχιστο, διασφαλίζοντας παράλληλα τη μέγιστη ιδιωτικότητα σε ιδιοκτήτες σπιτιών ή εμπορικών.

Ειδικές Λεπτομέρειες Του Προϊόντος
Ποσοστό Ορατότητας Ορατού Φωτός36,0%
Ποσοστό Ανάκλασης Ορατού Φωτός11,0%
Αποβολή Υπεριώδους Ακτινοβολίας99,0%
Αποβολή Υπέρυθρης Ακτινοβολίας97,0%
Συνολική Αποβολή Ηλιακής Θερμότητας68,0%
Φωτεινή Απόδοση0,98
Συνολική Εισροή Ηλιακής Θερμότητας0,32
Συντελεστής Σκίασης0,37
Εκπομπή Ακτινοβολίας0,87
Συντελεστής U (Btu/H/Ft².F)1,31


 

Σειρά Performance

Παρόμοια με την IQue Selective, η σειρά Performance μοιράζεται τις ίδιες ιδιότητες φασματικής επιλεκτικότητας, οι οποίες έχουν καταστεί δυνατές από καθαρά σύνθετα μέταλλα. Η σειρά Performance είναι μια εξαιρετική επιλογή για αρχιτέκτονες, διαχειριστές επαγγελματικών εγκαταστάσεων, ιδιοκτήτες σπιτιών και εμπορικών οι οποίοι αναζητούν υψηλής απόδοσης μεμβράνες που συνοδεύονται με καλές δυνατότητες ελέγχου θερμότητας, και παράλληλα οικονομικές.

IQue 73J
Η 73J προσφέρει στους καταναλωτές μια τροποποιημένη, φασματικά επιλεκτική μεμβράνη σε μια οικονομική τιμή. Η δυνατότητα αποβολής μεγαλύτερης υπέρυθρης ακτινοβολίας (δηλαδή ζέστης) από άλλα, παρόμοιας διαφάνειας προϊόντα στην αγορά, παρέχει ένα μοναδικό πλεονέκτημα τιμής/αξίας. Πλησιάζοντας τις αντηλιακές ιδιότητες της 73FG, προσθέτει μια αισθητική διάσταση η οποία προσφέρει έλεγχο θερμότητας με ένα εμφανές άγγιγμα κομψότητας. Η τεχνολογία της είναι όμως πιο απορροφητική, παρά αντανακλαστική.

Ειδικές Λεπτομέρειες Του Προϊόντος
Ποσοστό Ορατότητας Ορατού Φωτός70.59%
Ποσοστό Ανάκλασης Ορατού Φωτός10.38%
Αποβολή Υπεριώδους Ακτινοβολίας99,0%
Αποβολή Υπέρυθρης Ακτινοβολίας (1300nm)91.42%
Συνολική Αποβολή Ηλιακής Θερμότητας48.12%
Φωτεινή Απόδοση1.16
Συνολική Εισροή Ηλιακής Θερμότητας0.531
Συντελεστής Σκίασης0.61
Εκπομπή Ακτινοβολίας0.83
Συντελεστής U (Btu/H/Ft².F)1.12

Συντελεστής Κ (W/m2K)6.37


 

Σειρά Essential

Metalized A-SERIES ALLUMINIUM (καθρέφτης)
Η κατηγορία προϊόντων Metalized προσφέρει μια άλλη σειρά πρωτοφανών μεμβρανών παραθύρων οι οποίες κατασκευάζονται με ακρίβεια με σπάνια μέταλλα. Μόνο προσεκτικά επιλεγμένα σπάνια μέταλλα, πρώτης ποιότητας πολυεστέρες και πρώτες ποιοτικές ύλες χρησιμοποιούνται στην υψηλής διαδικασίας παραγωγή. Εδώ, άτομα μετάλλου τοποθετούνται πάνω στη μεμβράνη δημιουργώντας μια αποδοτικά ανακλαστική της ηλιακής θερμότητας επιφάνεια.

Ειδικές Λεπτομέρειες Του Προϊόντος
Ποσοστό Ορατότητας Ορατού ΦωτόςΑ20 | Α40
Ποσοστό Ανάκλασης Ορατού Φωτός21,0% | 36,0%
Αποβολή Υπεριώδους Ακτινοβολίας53,0% | 42,0%
Συνολική Αποβολή Ηλιακής Ενέργειας99,0% | 99%
Συνολική Εισροή Ηλιακής Ενέργειας74,0% | 66%
Συντελεστής Σκίασης17% | 24%
Εκπομπή Ακτινοβολίας0,30 | 0,38


 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ IQue OSW (Outside Weather-able Film)

VKA DN35X KAI VKA DN20X

Όταν δεν υπάρχει πρόσβαση στην εσωτερική πλευρά του υαλοπίνακα η όταν οι συνθήκες και οι συντελεστές που μπορούν να οδηγήσουν σε θερμική θραύση δεν μας το επιτρέπουν, τότε πρέπει να υπάρχει μια λύση εφαρμογής Αντηλιακών Μεμβρανών που να οδηγούν στην εξωτερική τοποθέτηση.

Με την σειρά OSW της V-KOOL / IQue, πετυχαίνουμε μια λύση που προσφέρει ασυναγώνιστη αντηλιακή προστασία, αντιθραυσματικές ικανότητες για ασφάλεια και ασυναγώνιστη ποιότητα, εφάμιλλη με τα κορυφαία προϊόντα της IQue, σχεδιασμένη για εξωτερική εφαρμογή.

VKA DN35XVKA DN20X
Μετάδοση ορατού φωτός37%22%
Απώθηση υπέρυθρης ακτινοβολίας47%61%
Απώθηση υπεριώδους ακτινοβολίας99%99%
Συντελεστής σκίασης0,610,46
Αντανακλαστικότητα εσωτερικά16%26%
Αντανακλαστικότητα εξωτερικά18%26%
Συνολική απόρριψη ηλιακής ενέργειας55%58%
Συντελεστής ηλιακού θερμικού κέρδους0,530,39
Τιμή “U”1,13 1,12 (NFRC)


 

Σειρά Decorative (αμμοβολή κλπ)

Προσθέτοντας το κάτι παραπάνω στα παράθυρά σας…
Εκτός από το να διατηρεί την αντηλιά και τη θερμότητα μακριά, η IQue επίσης παρέχει μια σειρά μεμβρανών παραθύρων η οποία σας υπόσχεται το κάτι παραπάνω που θα διαφοροποιήσει τα παράθυρά σας από αυτά των γειτόνων σας! Η σειρά IQue Decorative όχι μόνο προσθέτει καλαισθησία στα παράθυρά σας, αλλά και σας παρέχει το σωστό ποσοστό ιδιωτικότητας στο επίπεδο που εσείς επιθυμείτε. Επιλέξτε ανάμεσα στη συλλογή μας από 18D (Vertical Blinds), 13D (Frosty White), 03D (Black Opaque) και 00D (White Opaque) και ζήστε την εμπειρία της αισθητικής λεπτότητας και των δυνατοτήτων των μεμβρανών IQue Decorative, οι οποίες αμέσως προσδίδουν ζωή στο γυαλί σας! Καλέστε μας!

 • Γ
 • Ι
 • Α
 •  
 • Ε
 • Π
 • Α
 • Γ
 • Γ
 • Ε
 • Λ
 • Μ
 • Α
 • Τ
 • Ι
 • Ε
 • Σ